velika britanija
Foto: Shutterstock/FOTO: Shutterstock/Bristol Zoo

Engleski zoološki vrt u Bristolu u Velikoj Britaniji traži pomoć javnosti da identifikuje "misteriozno krilato i rogato stvorenje" koje je uhvatila kamera u šumskoj oblasti.

Iz zoološkog vrta kažu da je kamera za praćenje u njihovom šumskom području koji je dom brojnih divljih životinja, snimila fotografiju "misterioznog krilatog i rogatog stvorenja".

velika britanija

FOTO: Bristol Zoo

 

 

 

- Naš tim za zaštitu prirode u Ujedinjenom Kraljevstvu došao je do otkrića kada je pregledao snimke kamere za novćno pomatranje u staništu gde medvedi i vukovi žive pored vukodlaka i risa - naveo je zoološki vrt na svojoj veb stranici.

- Nakon što su pregledali snimke, rekli su da stvorenje izgleda da ima četiri noge i da nije kao ništa što su ranije primetili - navodi se  saopštenju.

Mnogi posmatrači su rekli da se životinja na fotografiji čini kao jelen muntjak, ali su zvaničnici zoološkog vrta izrazili skepticizam u objavi na Fejsbuku, postavljajući fotografiju misterioznog stvorenja rame uz rame sa slikom jelena.

Mnogi komentari ispod objave teoretiziraju da su "krila" i "rog" stvorenja vjerovatno rezultat ekspozicije kamere koja više puta snima uši životinje dok se ona kreće.

Zoološki vrt je priznao da je viđenje bilo blizu Noći veštica.

„Viđenje ovog "mitskog" stvorenja je misterija za nas ovde u Bristol Zoo vrtu i bila je velika inspiracija za stazu za Noć veštica ove godine. Škotska ima čudovište iz Loh Nesa – da li smo otkrili slično "mitsko" biće ovde u Bristolu?" rekla je Rosie Sims, menadžerka javnog angažmana zoološkog vrta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading