NLO
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok


U blizini vazduhoplovne baze Grisom u Indijani, nedaleko od Kokoma, primećeno je lepršanje misterioznih svetlećih NLO-a koji su leteli velikom brzinom, što je izazvalo uzbuđenje kod desetina posmatrača, prema divljim video snimcima.

Barem šest žutonarandžastih orbisa uhvaćeno je na kameri kako trepere i lebde u blizini Kokoma, pre nego što su nestali u vazduhu 7. oktobra, prema snimcima i izveštajima.

 

 

"Šta je to?" čuje se kako jedan komšija govori.

"Mislim da su to NLO-i i zaista se ne osećam prijatno da idem da spavam večeras." Drugi zapanjeni svedok izjavljuje: "Šta uopšte f-k?!" Ove zigzag leteće letelice su se pojavile kao "ogroman pravougaonik" sa "jasno definisanom šok talasnom parom" na doplerskom vremenskom radaru, prema jednom svedoku. "Videla sam mnoge lako objašnjive radarske anomalije tokom godina... ali nikada ogroman pravougaonik sa jasno definisanim šok talasom i tragom", rekao je svedok za Daily Mail, koji je prvi izvestio o viđenju.

"Sudeći po veličini slike, pravougaonik bi bio dug oko 20 milja", rekao je svedok. Međutim, neki posmatrači su rekli da su ovi čudni orbisi verovatno flerovi bačeni iz vojnih aviona.

 

 

"Ovo izgleda veoma jasno kao vojni flerovi", rekao je Alejandro Rojas, savetnik u Enigma Labs, koji istražuje viđenja NLO-a. "Karakteristični znakovi... su svetla u nizu koja se pale i nestaju jedno za drugim", rekao je. Ova čudna viđenja dolaze nakon talasa izveštaja o NLO-ima u blizini vojnih lokacija, uključujući i na bazi Langli-Juztis u Virdžiniji, gde su zvaničnici prijavili da su videli "treperenje crvenih, zelenih i belih svetala" u decembru. Američko vazduhoplovstvo do petka nije dalo objašnjenje za svetla koja lebde.

(NY POST)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading