Velika Britanija
Foto: Alo/Nottinghamshire Police

Incident se dogodio u Notingemu, gde su kamere snimile trenutke pre napada. Žrtva, muškarac u četrdesetim godinama, upravo je završio posao i zaustavio se da kupi cigarete, kada mu je prišla grupa, za koju se veruje da se sastojala od pet muškaraca i dve žene.

Muškarac je pokušao da pobegne, ali su ga napadači sustigli, dok su dve žene, prema navodima policije, pratile situaciju u ulici Sent Džejms ispred noćnog kluba Fusion. Žrtva je pala preko stuba, a u napadu, koji se dogodio oko četiri ujutru 7. septembra, zadobila je udarce rukama i nogama.

Snimak prikazuje kako jedan od napadača skida kaiš i koristi ga da bi bičevao žrtvu dok je bespomoćno ležala na zemlji. Pored fizičkog napada, nasilnici su opljačkali žrtvu, ukravši torbu s daljinskim dronom DJI Mini Pro, mobilni telefon i verenički prsten koji je bio namenjen njegovoj partnerki.

Velika Britanija

Nottinghamshire Police

 

 

 

Policija je objavila snimak na kojem se vide dve kovrdžave žene u blizini žrtve pre napada. Narednik Itan Spinks iz policije Notingemšira izjavio je: „Ovo je bio brutalan i kukavički napad, i odlučni smo da privedemo odgovorne pravdi.

„Žrtva je tokom napada iščašila rame i zadobila teške posjekotine i modrice. Napadači su mu oduzeli imovinu koja im ne pripada, uključujući verenički prsten, dron i mobilni telefon.

„Ovakav nivo nasilja je apsolutno neprihvatljiv na ulicama Notingema, i preduzimamo sve moguće korake da identifikujemo krivce. Uprkos intenzivnoj istrazi u proteklih mesec dana, do sada nismo uspeli da pronađemo odgovorne".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading