DOBITNIK LUTRIJE ODLUČIO DA DOBITAK PODELI S KOLEGAMA: Njegova izjava će vas oduševiti!
Foto: Youtube/Printscreen/Euronews


Kris Del, vlasnik firme za čuvanje stvari, iz Česterfilda u Derbiširu, rasplakao se od sreće kada je odlučio da svakom od svojih 10 zaposlenih pokloni po 1,000 funti od svog dobitka na lutriji.

"Odlučio sam da obradujem svoje zaposlene, posebno sa tolikim iznosom, jer smo blizak tim i bilo bi lepo videti osmehe na njihovim licima. Imamo 10 ljudi u timu i 10,000 funti će otići njima. Svako će dobiti po1,000. Možda će neko reći, 'Zašto bi to uradio?' To je zato što smo tim. Tim koji imamo pomaže rastu poslovanja i voleo bih da mislim da ako se brinete o kompaniji, kompanija će se brinuti o vama", izjavio je Kris.


Kris je proslavio svoj dobitak sa 17 komšija u Česterfildu nakon što je njihova poštanska adresa osvojila nedeljni Millionaire Street nagradu. Svaki tiket vredi 50,000 funti, ali su Kris i njegova komšinica Trejsi Moulton udvostručili svoje nagrade sa po dva tiketa. "Mislim da nisam pohlepan - ako imam sreće, uvek mislim da bih trebao nekoga drugog učiniti srećnim. Širiti tu ljubav, širiti tu sreću. Nemojmo biti pohlepni i podelimo to. Lepo je znati da će lokalne dobrotvorne organizacije biti pomažu. Sa tim iznosom to može mnogo značiti mnogim dobrotvornim organizacijama. "Ja sam apsolutno presrećan. Nisam baš spavao otkako su mi rekli da sam nešto osvojio", rekao je Kris.

(Sun)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading