Kamala Haris
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/x


Na nedavno objavljenom snimku na TMZ-u, poznati glumac Mel Gibson izneo je kontroverzne komentare o Kamali Harris, američkoj potpredsednici, i podržao bivšeg predsednika Donalda Trumpa. U razgovoru sa snimateljem na aerodromu, Gibson je dao svoje mišljenje o političkoj situaciji, ostavljajući mnoge iznenađene i zgrožene njegovim izjavama.

U skandaloznom delu snimka, Gibson je uporedio Kamalu Haris sa "drvenom motkom", kritikujući njene navodne nedostatke u inteligenciji. "Znam kako bi bilo da smo je izabrali. A to nije dobro. Loša postignuća. Bez politike. Ima koeficijent inteligencije stuba za ogradu", izjavio je Gibson, ostavljajući prisutne u šoku svojim uvredljivim rečima.

Pored toga, Gibson je otvoreno podržao Donalda Trumpa, izjavivši da njegovo glasanje neće iznenaditi nikoga. Na pitanje snimatelja da li podržava Trampa, Gibson je odgovorio potvrdno, potvrđujući svoje političke preferencije.

Ovaj skandalozni snimak izazvao je brojne reakcije javnosti, sa mnogima osuđujući Gibsonove izjave kao nepristojne i uvredljive. Ovo nije prvi put da je Mel Gibson bio u centru pažnje zbog kontroverznih izjava, ali njegova podrška Donaldu Trumpu i uvrede upućene Kamali Harris svakako su izazvale burne reakcije.

Kamala Harris je postala 49. potpredsednica Sjedinjenih Američkih Država i prva žena, prva Afroamerikanka i prva Azijatkinja na toj funkciji. Njena politička karijera i postignuća privukli su pažnju širom sveta, a kritike poput onih koje je izneo Mel Gibson jasno pokazuju duboke političke podele koje postoje u američkom društvu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading