rotacija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Dečak (5) je upucan kasno sinoć u glavu u automobilu svog oca.

Dečak je bio na zadnjem sedištu očevog automobila kada je pucano u vozilo. Prema prvim informacijama, porodični automobil su jurili i napali muškarci sa kapuljačama.

Prema prvim informacijama, događaji su se odigrali između 22.00 i 22.30 časova na kružnom toku u mestu Pace. Otac, star 29 godina, odveo je sina "kod majke koja živi u Vezin-le-Koke", rekao je zamenik javnog tužioca Rena Žan-Mari Blin u saopštenju za javnost.

Čovek je napustio kvart Maurepas u kojem živi, vozeći crvenu "opel astru" prema izvoru iz policije. Izjavio je „da ga je jurilo vozilo i da je skrenuo u blizini Pacea. 

Hitna pomoć je potvrdila da je upucan dečak (5) i da mu se lekari sada bore za život.

Prema očevoj verziji, koju je Le Parisien uspeo da sazna od policijskih i žandarmerijskih izvora, u vozilu, tipa pežo 3008, koje ih je jurilo, nalazili su se „ljudi sa kapuljačama”. U blizini Pacea su nekoliko puta otvorili vatru „u njihovom pravcu”, pogodivši prtljažnik i zadnje staklo. Na očevom vozilu konstatovane su brojne rupe od metaka, potvrđuju u Žandarmeriji.

Otac nije povređen, ali je u "stanju šoka".

Kako je objavila policija, dečak je sa dva metka pogođen u glavu i obraz. Dečakov otac je navodno odranije poznat policiji zbog trgovine drogom.

On je hitno hospitalizovan u subotu uveče u bolničkom centru Ren. Ova potera bi mogla biti povezana sa pucnjavom u vezi sa trgovinom drogom koja se dogodila u subotu ujutro u okrugu gde otac živi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading