Ema Atkinson, trudnica pala sa zgrade
Foto: Printscreen/Facebook

Ema Atkinson, 38, umrla je u utorak ujutro nakon pada u Lidsu u Engleskoj. Prema rečima njenih najmilijih, bila je u poseti kod oca u njegovom stanu kada se nagnula kroz prozor da popuši cigaretu. Priča se da je tragično skočila sa prozora.

Njena porodica kaže da istražitelji istražuju da li je potpuno otvorila prozor u salonu i nagnula se predaleko, a njen otac nije mogao da zaustavi pad.

Njena beba Pozi je čudom bezbedno rođena u bolnici i opisana je kao "mali borac", dok su prijatelji takođe rekli da je Ema bila optimistična u pogledu budućnosti jer je imala težak život.

Ona je navodno pronašla sreću sa dečkom Majklom Svonsonom (33), koji je rekao da će svoju kriminalnu prošlost ostaviti iza sebe zbog ćerke Pozi koja se trenutno oporavlja u bolnici sa slomljenom nogom.

- Ema je imala težak život. Imala je četvoro dece, a uskoro je trebalo da ponovo postane mama sa 38 godina. Majkl ima prošlost, ali se nedavno klonio nevolja i bili su uzbuđeni. Nije bila depresivna, nije imala razloga da sebi oduzme život - rekla je porodična prijateljica.

Progovorila je nakon glasina na internetu da je mama mogla biti depresivna i odlučila da oduzme sebi život, prenosi Mail.

A sada je Loren Mičel, sestra oca Majkla, napisala na društvenim mrežama:

- Naša prelepa devojčica, Pozi, svi se molimo za tebe. Tvoja mama bi bila tako ponosna na tebe i znam da je tvoj tata i da te beskrajno voli. Naša mala čudesna beba, tata obećava da će zaštitiće vas sve. Ema će živeti kroz vas prelepu devojčicu.

Gospođa Hanlan, 75, rekal je da se stanje Pozi popravlja.

 Ona je izjavila za medije: "Mala Pozi se sada hrani, uzima mleko, što je bilo veliko olakšanje. Imala je unutrašnje krvarenje, ali to se sada sanira. Ima frakturu noge. Ona je jedina dobra stvar koja je izašla iz ove tragedije, imala je samo 4 funte kada je rođena, što je neverovatno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading