GDE SU SADA ŠIBICARI KOJI SU NAPADALI VUČIĆA? Dok svet tone prema VELIKOM RATU pokazuje se da je predsednik Srbije bio u pravu
Printscreen

Pravi je trenutak da se podsetimo kako je opozicija napadala predsednika Vučića i njegovu politiku. 

VLADIMIR PUTIN PRIZNAO DONBAS Ruski predsednik doneo istorijsku odluku

Napadali su ga što čvrsto drži kurs neutralnosti po pitanju krize u Ukrajini. 

Napadali su ga što se bavio, kako su oni tvrdili, beznačajnim pitanjima kao što su gas, gorivo, pšenica, prehrambeni proizvodi, pomoć domaćoj poljoprivredi i industriji. 

Upravo smo svedoci da cene gasa i nafte lete u nebo samo sat nakon što je Kremlj objavio da će priznati Lugansk i Donjeck, a i cene žitarica kreću istim putem. 

Sazivaju se sastanci Saveta za bezbednost mnogih država, zvecka se oružjem, upućuju pretnje.

Svet tone prema neviđenoj krizi i haosu, a Srbija je oaza mira i stabilnosti. 

Da ne pominjemo da je Vojska Srbije, zahvaljujući Aleksandru Vučiću, jača nego ikada i oporavljena od štetočinske akcije dezertera Zdravka Ponoša koji je kao poslušni NATO lakej uništio najvrednije borbene efektive srpske vojske i rasformirao udarne brigade.

(UŽIVO) PUTIN SE OBRAĆA NACIJI Rusija će da izvrši DEKOMUNIZACIJU Ukrajine (VIDEO)

Gde su ti šibicari da se sada oglase? Nema ih, ćute jer su svesni da ih je narod provalio.

Da su Vučićevi kritičari na vlasti u najboljem slučaju ne bi imali gorivo, grejanje i bio bi ozbiljan nedostatak životnih namirnica. Kažemo u najboljem jer bi u najgorem oni poslali srpsku mladost u Ukrajinu da juriša na Ruse. Dokaz da bi tako bilo je i činjenica da su svojevremeno nudili Amerikancima da Vojska Srbije umesto njih ratuje u Avganistanu i Iraku.

Želeli su srpsku mladost da pretvore u NATO topovsko meso dok je taj isti NATO na Kosovu i Metohiji i svim snagama podržava šiptarsku lažnu narko-državu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading