"MONSTRUOZNO!" Rogov žustro reagovao na izjavu Zelenskog o Zaporožju
Foto: EPA/SERGEI ILNITSKY

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da su ukrajinske obaveštajne službe dobile informaciju da Rusija razmatra scenario terorističkog napada na nuklearnu elektranu u Zaporožju.

„Nažalost, više puta sam morao da podsećam da radijacija nema državne granice, a koga će pogoditi određuje samo smer vetra”, rekao je Zelenski. Dodao je da Kijev sve dostupne informacije deli sa partnerima u svetu, preneo je Blumberg.

Član Glavnog saveta administracije Zaporoške oblasti Vladimir Rogov. nazvao je gorenavedene reči Zelenskog "monstruoznim lažima".

„Ovo je klasična ratna propaganda po formuli: što je laž monstruoznija, pre će joj se poverovati. Režim Zelenskog je već nadmašio sebe u pogledu laži i nerealnih scenarija koji se iznose“, rekao je Rogov.

Prema njegovim rečima, takve izjave samo ukazuju na to da kijevske vlasti spremaju „strašne i loše stvari u vezi sa nuklearkom Zaporožje“.
Praktično ne sumnjam da će oni delovati u tom pravcu. Ovde se jasno vidi tim zapadnih kustosa koji podižu ulog konfrontacije“, naglasio je Rogov.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading