TEK ŠTO JE SEO U FOTELJU, ONI GA SMENILI Oglasilo se Ministarstvo odbrane Ukrajine
Foto: EPA/EPA-EFE/OLEG PETRASYUK

"Privremeni direktor odeljenja za obezbeđenje resursa je suspendovan. U sredu, 28. juna, Ruslan Rigovanov je imenovan za privremenog direktora odeljenja za obezbeđenje resursa, a danas, 1. jula, smenjen je sa privremenih dužnosti", saopštila je agencija u. objava na društvenim mrežama. Fejsbuk* mreže.

Ministarstvo odbrane Ukrajine smenilo je vršioca dužnosti direktora Odeljenja za resursnu podršku Ruslana Rigovanova nekoliko dana nakon njegovog imenovanja.


"Privremeni direktor odeljenja za obezbeđenje resursa je suspendovan. U sredu, 28. juna, Ruslan Rigovanov je imenovan za privremenog direktora odeljenja za obezbeđenje resursa, a danas, 1. jula, smenjen je sa privremenih dužnosti", saopšteno je u objavi na društvenim mrežama.

Ranije su brojni ukrajinski mediji objavili informaciju, pozivajući se na ukrajinsko vojno lice i javnu ličnost Olega Simoroza, da je Rigovanov učestvovao u političkim emisijama na ruskoj televiziji, a takođe da je bio umešan u ilegalne šeme sa Nacionalnim parkom Golosejevski, piše Ria.ru.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading