MAJOR KGB OSTAO BEZ REČI! Ovaj čovek je otkrio kada će se završiti rat u Ukrajini: "Video sam ko štiti Rusiju"
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kustov je uveren je da će se rat u Ukrajini završiti početkom proleća sledeće godine. On je to izjavio u emisiji na jednoj od federalnih televizija.

Valerij Kustov je rođen slab, kao dete bio je veoma bolestan i sa dve godie doživeo je kliničku smrt. Medicinska sestra je dečaku dala lek koji mu je bio kontraindikovan. Beba je bila mrtva nekoliko minuta.

- Možda je moja detinja duša za to kratko vreme otišla u drugi svet u jednom svojstvu, a vratila se u sasvim drugom svojstvu. Inače, u istoriji čovečanstva ima mnogo primera kada su ljudi, posle nekog teškog stresa, kliničke smrti ili udara groma, otkrili supermoći - objasnio je iscelitelj jendom u intervjuu.

Njegov dar se manifestovao u detinjstvu: Valerij je rekao ko će se od njegovih najmilijih razboleti, a koji će umret, ali porodica nije obraćala pažnju na to, međutim, major KGB-a koji je radio u dubokoj ilegali shvatio je ozbiljno Kustove moći. Oficir KGB predavao je na univerzitetu gde je Kustov studirao, a čak ni porodica majora nije znala za njegov dvostruki život.

Tokom ispita, Valeri nije mogao da se koncentriše i odgovorio je na pitanje nastavnika:

"Gledam vas, civila, a vidim čoveka u uniformi majora. Zar je niste obukli juče?

Nakon ovih reči, učitelj je ćutke uzeo Kustov indeks, dao mu C i ispratio ga iz učionice – prethodnog dana oficir KGB-a je unapređen u majora i obukao je uniformu da bi se slikao za idetifikacionu kartiocu KGB-a.

Valerij je do tada stavljen pod nadzor, a kasnije su ga regrutovali za saradnju. Pomagao je u rešavanju teških zločina, pa čak i u sprečavanju terorističkih napada.

Valerij Kustov je neko vreme živeo u Rostovu na Donu i Volgodonsku, gde je radio u nuklearnoj elektrani. Tamo je predvideo kvar opreme na trećem bloku i upozorio nadležne. Nisu mu verovali, ali se incident zaista dogodio u navedeno vreme. Vidovnjak je takođe pomogao da se spreči nesreća u Južnoukrajinskoj nuklearnoj elektrani.

Boravi u Moskvi, a kada su ga novinari pitalu o vremenu završetka sukoba u Ukrajini, on je odgovorio da će se to dogoditi u rano proleće 2024. godine.

- Prognoze nisu moja stvar, ali pokušaću da uhvatim informacije i skrenem vam pažnju. Odnosno, šaljem zahtev u svemir... Marta sledeće godine - rekao je Kustov.

On je dodao da će Rusija pobediti, a bumerang koji je protiv nje lansiran sa Zapada će im se vratiti.

- Mart, februar... Što znači da će ljudi tamo ugledati svetlost. Sve će na kraju biti u redu. Rusija se ne može pobediti. Našu zemlju štite više sile - kaže Valerij Kustov.

 

 

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading