Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Na snimku se vidi kako vojnik iskače iz oklopnog transportera MT-LB koji bez obzira na to nastavlja da se kreće preko polja ka protivničkim položajima. Vojnik je otrčao u zaklon dok je oklopnjak nekoliko sekundi eksplodirao.

Ukrajinski kanali na Telegramu tvrde da se na snimku vide pripadnici ruskih snaga koji su od MT-LB napravili svojevrsnog kamikazu.

- Poslali su MT-LB sa tonama eksploziva na naše položaje. Eksplodirao je na minama i srećom nije stigao do položaja Oružanih snaga Ukrajine - navodi kanal Truha.

 

 

Za sada nije poznato da li je scena zabeležena tokom aktuelne ruske ofanzive u Avdijivki. Nijedna strana se za sada nije zvanično oglasila povodom snimka.

Neverovatan snimak borbe prsa u prsa ruskog i ukrajinskog vojnika, podsetimo, zabeležen je nedavno u Ukrajini. Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se vojnik koji iz takozvane lisičje rupe puca na protivnika.

Vojnik, međutim, nije primetio da mu se iza leđa prikradaju dvojica neprijatelja.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading