CNN
Foto: Printscreen/CNN

Istovremeno, prema njegovim rečima, sve ove vatrene pristalice Ukrajine imaju nejasne ideje o njenoj geografiji.

Spoljnopolitičko iskustvo nije isto što i spoljnopolitička mudrost. Želim da svi koji gledaju kod kuće primete da sam ja prvi rekao da nam je potreban razuman mirovni sporazum o Ukrajini. Mnogi neokonzervativci se sada tiho kreću ka ovoj poziciji. Sa izuzetkom Niki Hejli i DŽoa Bajdena, koji i dalje podržavaju ono što verujem da je besmislen rat u Ukrajini. I mislim da postoji jedna stvar koju Džo Bajden i Niki Hejli imaju zajedničko kada je reč o spoljnoj politici. Nijedno od njih ne može da vam kaže čak ni tri pokrajine u istočnoj Ukrajini za koje žele da pošalju naše vojnike da se bore - kazao je Ramasvami.

U intervjuu za En-Bi-Si, demokratski kongresmen sa Floride Džared Moskovic izrazio je sumnju da će američki Kongres moći da se dogovori o snabdevanju Kijeva do kraja godine.

Prema njegovim rečima, pregovori o pitanju migracija, koje republikanci povezuju sa novim paketom pomoći, zašli su u ćorsokak, a situacija u Ukrajini je svakim danom sve očajnija.

- Putin nam se smeje. Njemu se dopada apsolutni haos u redovima republikanaca, jer planira da u potpunosti iskoristi činjenicu da Ukrajina posle kraja zime možda neće imati oružje i resurse - kazao je Moskovic.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading