Volodomir Zelenski
Foto: Alo/Printscreen

"Ukratko o ovom danu. Najviše vremena bilo je posvećeno vojsci.
Glavnokomandujući Oleksandar Sirski i načelnik Generalštaba Anatolij Barhilevič. Dugi sastanak je bio fokusiran na pitanja i zadatke na prvoj liniji. Naše poslovanje i izgledi.I pored svih deficita, sposobnosti naših ratnika da unište okupatore ne mogu se smanjiti. Glavnokomandujući je redovno na prvoj liniji fronta. Pravi komandanti ratišta sa fronta, iz brigada su uključeni u donošenje odluka. Danas sam dogovorio i potpisao niz neophodnih novih imenovanja za Odbrambene snage", rekao je Volodomir Zelenski.

 

 

"Ministar odbrane Rustem Umerov. Sa njim sam održao poseban sastanak. Snabdevanje naoružanjem, pošteno i propisno obezbeđenje brigada. Svaka borbena brigada, svaka jedinica fronta treba da dobije više raspoloživog modernog naoružanja. Poseban razgovor se ticao dronova. Sadržaj je bio dobar. Posebno u vezi sa našim dalekometnim dronom", rekao je.

"Izveštaj obaveštajne službe odbrane Budanov. Naše specijalne operacije. Potreban nam je jasan rezultat u uništavanju ruske vojne infrastrukture i logistike. Veći rezultat. I to će se postići", dodao je.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading