Ukrajina gađala Rusiju
Foto: Printscreen/Printskrin Telegram


Predsednik Ukrajine, Vladimir Zelenski, izjavio je da je broj mrtvih u ruskom raketnom napadu na reku Dnjepar porastao na pet osoba. On je izrazio saučešće porodicama i prijateljima žrtava, dok je istakao da je 34 osobe povređeno, uključujući i jedno dete. Zelenski je naglasio da su sve neophodne jedinice Državne službe za vanredne situacije angažovane na terenu, pružajući pomoć svima koji su stradali. Na svom Fejsbuk profilu, predsednik je objavio snimak ruskog napada na Dnjepar, ističući da su neophodni savremeni sistemi protivvazdušne odbrane i oružje velikog dometa kako bi se zaustavio ovaj ruski teror. Zelenski je naglasio da je odlučnost lidera ključna u zaštiti života i da bi trebalo da postane norma bezbednosti od terorizma.

 


Predsednik Ukrajine je istakao da je broj mrtvih porastao na pet osoba, izražavajući saučešće porodicama i prijateljima žrtava. Povređeno je 34 osobe, među kojima je i jedno dete, a sve neophodne jedinice Državne službe za vanredne situacije su angažovane na terenu. Zelenski je naglasio da su potrebni savremeni sistemi protivvazdušne odbrane i oružje velikog dometa kako bi se zaustavio ruski teror. On je takođe istakao da je odlučnost lidera ključna u zaštiti života i trebalo bi da postane norma bezbednosti od terorizma.

Predsednik Zelenski je istakao da samo savremeni sistemi protivvazdušne odbrane i oružje velikog dometa mogu zaustaviti ruski teror. Naglasio je da je odlučnost lidera ključna u zaštiti života i da bi trebalo da postane norma bezbednosti od terorizma.

Zelenski je upozorio na pretnju ruskog terora i istakao da je potrebna odlučnost lidera kako bi se zaustavio ovaj vid terorizma. Takođe je naglasio važnost savremenih sistema protivvazdušne odbrane i oružja velikog dometa u borbi protiv ruske pretnje.

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading