"VIJORI SE RUSKA ZASTAVA", UKRAJINCI SE POTPUNO POVUKLI IZ OVOG MESTA? Šest bombardera poletelo sa aerodroma u Rusiji!
Foto: Printscreen/Printscreen

Ukrajinski šef diplomatije Dmitro Kuleba rekao je tokom razgovora sa kineskim kolegom u Pekingu da je Kijev spreman za razgovore sa Rusijom "u dobroj veri", ali da nije primetio iskrenost ruske strane.

Moskva navodi da se čini se da je stav Kijeva o pregovorima u skladu s ruskim, kaže portparol Kremlja Dimitrij Peskov, međutim potparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova ističe da se Kijevu ne može verovati.

Kraj bloga

OBJAVILI I SNIMAK! Nacionalisti ubili poznatu političarku u Lavovu

Uzbuna u Harkovu već dva dana

Vazdušna opasnost u Harkovu i Harkovskoj oblasti traje rekordno - više od dva dana, piše ukrajinski portal "Strana".

"NA STOTINE JE MRTVO, GORE, TENKOVI ORUŽJE..." Ukrajinci izveli seriju napada, Rusi javljaju šta se sve desilo!

Šest bombardera poletelo je sa aerodroma Olenja u Rusiji

U Rusiji su sa aerodroma Olenja poletela tri aviona Tu-95 i tri Tu-22, saopštilo je Vazduhoplovstvo Oružanih snaga Ukrajine, a preneo Ukrinform.

(Ukrinform)

Zelenski: Strani fondovi su počeli značajno da rade u odbrambenoj proizvodnji

„Strani fondovi su počeli da rade u odbrambenoj industriji Ukrajine na realan i vidljiv način, i to je veliko dostignuće“, naveo Zelenski u video poruci, prenosi Ukrinform.

(Ukrinform)

RUSIJA POSLALA DRONOVE NA UKRAJINU, DESIO SE INCIDENT U RUMUNIJI! Stanovništvo alarmirano, oglasilo se Ministarstvo (VIDEO)

Od početka dana 103 borbena okršaja

"Od početka dana odigrala su se ukupno 103 borbena okršaja. Neprijatelj je najaktivniji u oblasni Pokrovsk, a povećan je i broj ofanzivnih napada na Kurahovo i Vremovk", navodi se u saopštenju Generalštaba Oružanih snaga Ukrajne.

(Ukrinform)

Ukrajinci se puvukli?

Ruska armija završila je stvaranje mostobrana oko Očeretina, zauzevši Novoselovku Pervaju navodi američki BILD.

Ruske trupe zauzele Novoselovku Prvu u pravcu Pokrovskog, kaže vojni posmatrač Bilda Julijan Repke i dan kasnije objavljuje snimak ruskih vojnika sa zastavom na zapadnoj periferiji sela.

To je bilo "poslednje uporište ukrajinskih trupa kod Očeretina".

JOŠ JEDNA AMERIČKA "ZVER" RAZNETA U UKRAJINI Diraktan udarac sa vrha, nije mu bilo spasa! (VIDEO)

Putin s Asadom u Kremlju o pogoršanju situacije u regionu

Predsednik Rusije Vladimir Putin održao je sinoć sastanak sa sirijskim liderom Bašarom el Asadom u Kremlju, prenosi agencija RIA Novosti.

Ruski predsednik predložio je sirijskom kolegi da razgovaraju o situaciji u regionu, koja ima tendenciju pogoršanja, istakavši da se to odnosi i na Siriju, saopšteno je iz Kremlja.

 

Pavel: Potrebno uključiti Rusiju i Kinu u mirovne inicijative

Predsednik Češke Petr Pavel smatra da je neophodno uključiti Rusiju i Kinu u mirovne inicijative za okončanje rusko-ukrajinskog rata kako bi one obezbedile rezultat.

 

Napad na Šebekino, jedna osoba poginula, dve povređene

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u ukrajinskom napadu na grad Šebekino u južnoj ruskoj oblasti Belgorod, rekao je gubernator Vjačeslav Glatkov.

 

Delovi ruskog drona pronađeni u Rumuniji

Fragmenti ruskog drona "geran 1/2" pronađeni su u Rumuniji, članici NATO-a, oko sela u blizini Dunava i granice sa Ukrajinom, saopštilo je rumunsko ministarstvo odbrane, potvrđujući medijske izveštaje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading