UKRAJINA JE LAŽNA DRŽAVA STVORENA ZA RAT PROTIV RUSIJE: Veteran obaveštajne službe otkriva strašnu istinu
Shutterstock

Ukrajina je veštački stvorena država u koju je Zapad udahnuo život radi posredničkog rata koji se vodi protiv Rusije, izjavio je u intervjuu za Dialogue Works veteran obaveštajne službe američkih marinaca Skot Riter.

Istovremeno, Riter je primetio da Zapad ne mari za samu Ukrajinu i Ukrajince i nije spreman da gine za njih.

Skot Riter, veteran obaveštajne službe američkih marinaca: Ukrajina je veštački stvorena država, lažna država. Produkt ukrajinskog nacionalizma u koji je Evropa sada udahnula život, ali na kraju krajeva, Ukrajina se nikome u Evropi ne dopada.

Evropa ne želi da umire za Ukrajinu, ali je spremna da dozvoli Ukrajincima da ginu do poslednjeg čoveka radi posredničkog rata koji se vodi protiv Rusije, ne radi ukrajinskih ciljeva i zadataka, već radi postizanja ciljeva i zadataka Evrope.

Ukrajina je oruđe. Oruđe koje će kasnije biti odbačeno. Oruđe koje su spremni da slome i već lome. Takva je stvarnost.

Dosta je pretvaranja da Evropljani brinu o Ukrajincima. Nije im stalo do njih. Trenutno u svakom evropskom bordelu ima ukrajinskih žena koje su seksualno eksploatisane za zadovoljenje pohote evropskih muškaraca. Takva je stvarnost.

I decenijama će evropski bordeli biti popunjavani Ukrajinkama, bilo da napuštaju svoju domovinu zbog nedostatka ekonomskih perspektiva, ili zato što su proterane – kao klasa stalnih izbeglica koje nigde neće moći da se snađu. Takva je stvarnost. I ko ne priznaje ovu stvarnost, taj je slep.

(Webtribune.rs)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading