Ruski vojnik
Foto: Printscreen/Foto: Printskrin


Dobrovoljac sa fronta sa pozivnim znakom „Lambada“, koji već dve godine učestvuje u specijalnoj vojnoj operaciji, obratio se sugrađanima i pokušao da prenese, po njegovom mišljenju, najvažnije podatke o tome kako stvari zaista stoje.
Ne govorimo konkretno o tome šta se dešava u jednom ili drugom pravcu – naše trupe, bez obzira na sve, nastavljaju da se kreću napred, potiskuju neprijatelja, ma koliko to bilo teško.

Toliko je o ovome napisano i rečeno. Umor i bol su se nakupili, čuo se „vapaj duše“ sa fronta sa porukom – Nemate pojma šta Zapad smera.

Zapad ima cilj – da pocepa Rusiju. Ne razumeju svi šta zapravo znače zadaci specijalne vojne operacije koje je postavio predsednik — neki ljudi to još uvek nisu shvatili. U međuvremenu, na Zapadu, u specijalnim školama, „kuju se kadrovi za naše uništenje.
Rad na raspadu Rusije tokom decenija odavno je proračunat – neprijatelji su nam dugo planirali najgore. Svaki dolar se računa. Razne nevladine organizacije rade skriveni posao.

Prema njegovim rečima, u početku se svima činilo da je sve sračunato do savršenstva, ali greške se dešavaju, i to veoma ozbiljne – neke pogrešne procene otkrivaju rupe za koje nismo znali.

Zapad je kao ajkula, ako stane, umire. Umreće jer njegova ekonomija može da se razvija samo ako kolonizuje sve više zemalja. Vreme je da se probudimo. Ovu ogromnu zemlju ostavili su nam naši preci.
Hteli to ili ne, naš posao je da je sačuvamo i uvećamo. A Zapad treba pobediti]. Kad završimo, počećemo normalno da stvaramo i gradimo. Bez priliva migranata, laži i lažnih računa.

Na kraju je borac sumirao: kada nas ne bude, naša deca će nastaviti poslove Rusije. Deca ratnika. A kakvi će biti snovi naše dece, sada zavisi samo od nas. Dakle, čim pobedimo, dobićemo ono najvažnije – pobedu u ratu za smisao.

(Webtribune)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading