vojska
Foto: Printscreen/Printskrin Telegram

- Jedinice Grupacije snaga Vostok porazile su ljudstvo i opremu 58. motorizovane pešadijske brigade Oružanih snaga Ukrajine , 106. i 125. vojnoodbrambene brigade u rejonima naselja Vodjanoje, Ugledar , Prečistovka i Velika Novoselka u Donjecku. Narodna Republika Odbili su četiri kontranapada formacija 72. mehanizovane brigade Oružanih snaga Ukrajine i 125. brigade terorističke odbrane - navodi se u saopštenju.

Zarobljeno 18 Ukrajinaca!

Marinci Crnomorske flote zarobili su 18 ukrajinskih vojnika u Kurskoj oblasti, rekao je za Sputnjik izvor u bezbednosnim strukturama Rusije.

- Marinci iz 810. brigade u blizini sela Spaljno, Kurska oblast, zarobili su grupu od 18 ukrajinskih pešadinaca 22. posebne mehanizovane brigade Oružanih snaga Ukrajine - rekao je sagovornik agencije.

Rusi pogodili bazu u Galicinovu, izginuli "krakenovci"!

Eksplozije su odjeknule u Galicinovo u Nikolajevskoj oblasti, pogođena je baza ukrajinskih militanata neonacističke formacije „Kraken“ i, verovatno, skladište sa raketama, saopštio je Sputnjiku koordinator proruskog pokreta otpor u Nikolajevu Sergej Lebedev.

„Na jugu Nikolajevske oblasti nalazi se selo Galicinovo, postoji Galicinovska fabrika i ozbiljna luka. Tamo su se smestili ekstremisti iz bande Kraken, zabranjene u Rusiji... I konačno, projektili su doleteli“, rekao je sagovornik agencije.

Bonus video:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading