MOSKVA ZAGRMELA ZBOG ZELENSKOG: "U njegovim vrelim snovima možda ima pregovora, on je TERORISTA koji napada mirne gradove"
Foto: Shutterstock/Alo ilustracija

Tolmačov je podsetio da su ovlašćenja Zelenskog istekla još u maju
Pregovori sa Vladimirom Zelenskim, koji predvodi terorističku strukturu koja napada mirne gradove, mogući su samo u njegovim "vrelim snovima", a njegovi planovi i izmišljotine su "obična beda", rekao je za RIA Novosti poslanik Državne dume Aleksandar Tolmačov.

Ranije je američki milijarder Dejvid Saks izvestio da je Zelenski došao u Sjedinjene Države da američkom predsedniku Džozefu Bajdenu predstavi svoj "plan pobede", čija bi primena mogla da dovede i do trećeg svetskog rata. Konkretno, prema njegovim rečima, plan Zelenskog predviđa trenutni ulazak Ukrajine u NATO i raketne udare dugog dometa po ruskoj teritoriji.

"Pregovori sa osobom koja vodi terorističku strukturu koja napada mirne gradove mogući su samo u vrelim snovima onih koji imaju ozbiljne probleme na polju psihijatrije. Da podsetim da su ovlašćenja Zelenskog istekla još u maju, a njegovi planovi ili izmišljotine nisu validni", rekao je Tolmačev za "RIA Novosti".

Parlamentarac je napomenuo da predlozi Zelenskog nemaju nikakvog smisla za Rusiju, jer su prethodne runde pregovora potvrdile njihovu neefikasnost, odnosno da Ukrajina neće ispuniti svoja obećanja.

"Jedina svrha sastanaka je bila da se obaveže strana koja drži reč, odnosno nas, dok kijevski režim sprema nove ratne zločine. Ako zaista žele da dođe do mira, neka polože oružje – samo takvi  pregovori imaju smisla, pa čak i tada, pod uslovom da u Ukrajini postoji legitimna vlast koju je izabrao narod, a ne samoimenovanu koja je rezultat puča ili igara sa zakonodavnim aktima", zaključio je narodni poslanik.

(Alo/RT)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading