Ugljedar
Foto: Printscreen/Printscreen

Svi putevi do Ugljedara su odsečeni, a ruske trupe drže u obruču ukrajinske vojnike u gradiću koji je do sada odolevao svim napadima.

Sada, čini se, broji poslednje dane pod ukrajinskom kontrolom.

Ruska vojska ponudila je Ukrajicima u Ugljedaru da se predaju. Na mrežama su se pojavili snimci letaka koje su Rusi dronovima bacili u grad, kojima pozivaju Ukrajince na predaju.

"Ukrajincima u Ugljedaru, komanda ruske vojske vam se obraća. Ugljedar je opkoljen. Grad je pod potpunom vatrenom kontrolom. Svi putevi koji vode iz Ugljedara su odsečeni. Vaš otpor je besmislen. Imate samo jednu šansu da se vratite živi kućama. Ako se u istočnim i južnim delovima grada treba da zovete ... kod na ... frekvenciji. Ruski vojnici vam garantuju bezbednost. Svi kojima bude potrebna medicinska pomoć dobiće je. Bilo ko ko pokuša da se odupre i odluči da nastavi otpor biće uništen", navodi se u letku.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Normalac

27.09.2024 12:42

Hulje KGBovske, mislite da ćete ovim da širite strah, to "jezivo" i sl., da se zaključi da je putlerovska gamad neko čega se treba bojati? Mamu li vam jebem podaničku, goreće te u paklu zajedno sa putlerovskim agresorom.

Perica

27.09.2024 12:51

@Normalac - Normalac! Buće onako kako kaže brat Putin a ti možeš da se obesiš

Volodimir

27.09.2024 13:29

@Normalac - Podržavaš banderaše,Rusija vodi pravednu borbu protiv hićinih cveća i zapadnih satrapa.

momci

27.09.2024 14:51

Nisi ti normalac😭😭😭😭🤮🤮🤮