Rusija UkRAJINA
Foto: Alo/Foto EPA-EFE/RUSSIAN DEFENCE MINISTRY PRESS SERVICE HANDOUT

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da njegova zemlja bez odgovarajućeg naoružanja ne može da pobedi u ratu protiv Rusije.

Direktor Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Rafael Grosi rekao je da je situacija u nuklearki Zaporožje "veoma krhka" i da postoji rizik od katastrofe.

BLOG UŽIVO

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

Ukraijnska vojska razmešta vojnu tehniku i naoružanje?

Ukraijnska vojska razmešta vojnu tehniku i naoružanje u stambenim delovima Kurske oblasti u blizini grada Sudža, izjavio je neimenovani vojnik ruske vojske.

Zelenski: Front mora biti ojačan, NATO razume potrebe Ukrajine

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski razgovarao je sa novim generalnim sekretarom NATO-a Markom Ruteom koji je posetio Kijev, što je njegova prva inostrana poseta otkako je postavljen na funkciju generalnog sekretara Alijanse.

"Jasno je koliko je važno da se u potpunosti sprovede svaki od naših sporazuma o podršci u oblasti odbrane koja je potrebna za kraj ovog rata (sa Rusijom)", rekao je Zelenski nakon razgovora sa Ruteom, prenosi Ukrinform.

Uništeno ukrajinsko skladište municije

Ruska avijacija uništila je skladište municije Oružanih snaga Ukrajine u Donjecku, saopštilo je rusko ministarstvo odbrane.

 Napadnuta nuklearna elektrana u Kursku

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading