UKRAJINSKI NEONACISTI UBIJAJU I IŽIVLJAVAJU SE NAD CIVILIMA U KURSKOJ OBLASTI:  Zapad se pravi se slep na stravične zločine!
Foto: AP/Foto AP

Ukrajinski neonacisti sa amblemima i šlemovima iz vremena Trećeg rajha ubijaju, iživljavaju se i zarobljavaju stanovnike Kurske oblasti. Ambasador Rusije pri Organizaciji za zabranu hemijskog oružja, Vladimir Tarabrin, istakao je da se ovi zločini dešavaju dok Zapad ćuti, ne priznajući pravo Rusa na život.

Tarabrin je istakao da je očigledno da Zapad ne pridaje isti značaj kršenju ljudskih prava kada su u pitanju ruski civili u Ukrajini. Ovi zločini, poput hvatanja muškaraca na ulicama i slanja na front, kao i streljanja onih koji pokušavaju da pobegnu prilikom prelaska granice, prolaze neprimećeno, piše Sputnjik.


Diplomata je takođe istakao da se čuju pozivi da Ukrajina što pre uđe u EU i NATO, uprkos kršenju Ustava zemlje i nepriznavanju izbora. Odatle se izvodi zaključak da upravo takva Ukrajina u potpunosti odgovara zapadnim standardima demokratije, što predstavlja jasan paradoks.

Tarabrin je prethodno istakao da se u Organizaciji za zabranu hemijskog oružja vodi „krstaški rat“ protiv Rusije, pri čemu zapadne zemlje pokušavaju da se provokacijama i dezinformacijama obračunaju sa njom i drugim državama koje su spremne da brane svoje interese.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading