Džared Leto
Foto: Printscreen/Foto: Twitter/printscreen

Američki glumac i pevač Džared Leto je izazvao kontroverzu svojim nedavnim izjavama koje je dao tokom nastupa u Beogradskoj areni. Njegove reči o sukobu između Rusije i Ukrajine izazvale su negodovanje u Ukrajini, a Ministarstvo spoljnih poslova te zemlje ih je ocenilo kao "uvredljive".

Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine je naglasilo da su Letove izjave uvredljive, posebno imajući u vidu žrtve koje se bore za slobodu u tom sukobu. Takođe, istakli su da za Rusiju ne može biti opravdanja kada pokušava da reši "problem" samog postojanja Ukrajine.

 

 


Tokom svog nastupa, Džared Leto je izrazio želju da nastupa u Sankt Peterburgu, Moskvi i čak u Kijevu, što je dodatno doprinelo kontroverzi oko njegovih izjava. Njegova otvorenost prema nastupima u zemljama koje su u sukobu dodatno je izazvala reakcije i diskusije na društvenim mrežama.

U snimku koji je kružio društvenim mrežama, Leto se obratio prisutnima, pitajući ih da li su došli iz Rusije i iskazao nadu da će se vratiti u njihovu domovinu kada "prođu svi ovi problemi". Takođe, najavio je buduće nastupe u Srbiji, Rusiji i Ukrajini, što je dodatno podgrejalo polemike i interesovanje javnosti.

Nastup benda "30 sekundi do Marsa" u Beogradu

Koncert benda "30 sekundi do Marsa" u Beogradskoj areni privukao je pažnju velikog broja fanova, ali i medija zbog kontroverznih izjava frontmena benda. Njihov nastup, koji je deo svetske turneje 2024, bio je poprište ovih izjava koje su izazvale burne reakcije.

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading