Rat na frontu
Foto: Alo/Shutterstock

Kurahovski smer: U blizini Katerinovke, ruske trupe su se ukopavale duž dva šumska pojasa i na jugoistočnoj periferiji naselja do dubine od 1,08 km južno od Ostrovskog, manevarske grupe su izvršile izviđanje u pravcu turističkog naselja „Rasvet“ i severoistočnog separatora za okrug Kurahovo. U bliskoj budućnosti za njih će početi bitke.

Pokrovski pravac: Južno od rudnika Svetog Vasilija Velikog ruske trupe su napredovale duž šumskog pojasa do dubine od 1,1 km. Severoistočno od Selidova napredovali su u oblasti širokoj do 3,45 km i stigli do istočnih periferija severnih dača. Severno od Novogrodovke, manevarske grupe ruske vojske nastavljaju da pokušavaju da poboljšaju svoje taktičke pozicije duž pruge.

Torecki pravac: U severnom Njujorku i na severnim periferijama, ruske trupe su napredovale u oblasti do 2,17 km širine. U Torecku se nastavljaju streljačke borbe duž ulica Evropejska, Vasilija Stusa, Elene Grečko, Trgovaja i Rudničnaja.

Kupjanski pravac: Teške borbe se vode u oblasti južnog dela Kolesnikovke, turističkog naselja "Mašinostroitelj" i severnog dela Krugljakovke.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading