Volodimir Zelenski
Foto: Alo/Printscreen


U današnjoj političkoj sceni, pored analitičara, sve više pažnje privlače i mistične figure poput vidovnjaka. Adelina Panina, popularna vidovnjakinja, iznela je svoje proročanstvo o budućnosti Vladimira Zelenskog, predsednika Ukrajine, nazivajući je "surovom kaznom".

Prema Panininim rečima, predsednik Ukrajine će doživeti pad, ali ne kroz fizičku likvidaciju, već kroz unutrašnji nemir i strah za vlastiti život. Ona ističe da je Zelenski postao toksičan čak i za zapadne elite, na koje se preterano oslanjao, a čiji je gubitak podrške postao očigledan.

Panina smatra da je Zelenski previše verovao u sopstveni uticaj i značaj, što je dovelo do njegovog trenutnog nesigurnog položaja. Navodi da su čak i njegovi najbliži saradnici okrenuli leđa, a podrška koju je uživao sve više slabi. Zapad je svestan posledica njegovih odluka i želi da ga povuče iz ukrajinske politike na diskretan način.

Prema proročanstvu, Zelenski će uskoro prestati da putuje i predstavlja pobedničke planove, okrećući se traženju načina da sačuva svoj život. Panina najavljuje tajno povlačenje Zelenskog iz Ukrajine zbog opasnosti od sukoba sa sopstvenim narodom, koje bi se moglo desiti veoma brzo.

Narod u Ukrajini sve manje veruje predsedniku, a pokazatelji pada podrške ogledaju se i u anketama, gde rejting predsednika doživljava drastične padove. Prema tvrdnjama Panine, čak i ukrajinske oružane snage osećaju nezadovoljstvo prema predsedniku, a članovi političke elite se pitaju o pravcu u kojem ih vodi.

Panina zaključuje da će Zapad pokušati da spasi Zelenskog kroz tajni izlazak iz zemlje, verujući da će to sprečiti eskalaciju unutrašnjih sukoba i omogućiti političku stabilnost. Međutim, ona predviđa da ni u inostranstvu Zelenski neće pronaći mir, već će doživljavati emotivne i fizičke patnje koje će dodatno pogoršati njegovu navodnu zavisnost od nedozvoljenih supstanci. Svaki novi dan, prema njenim rečima, predstavljaće mu još veću patnju, a utehe neće biti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading