Aneli AHmić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Između Mateje Matijevića i Aneli Ahmić došlo je do žestokog obračuna i to u emisiji uživo.

Rijaliti učesnik komentarisao je njihov odnos, nakon čega je reč dobila Ahmićeva, a onda se on ubacio i žestoko je izvređao, te tom prilikom otkrio i šta je radila sa njim dok ih kamere nisu snimale.

- Moram da demantujem, ja nju ne pljujem. Treba na ozbiljan način da se priča o temama koje se dešavaju u ovom gradu. Nama je odnos top otkako smo se izmirili, uz trzavice, kojima ne bih davao na značaju. Mislim da smo u dobrim odnosima - rekao je Mateja.

Aneli AHmić

Foto: TvPink

 

- Slažem se. Imali smo sinoć neku svađu, Mateja je bio nervozan i nastao je problem - dodala je Aneli.

- Ja sam generalno bio nervozan prema svima, jer sam razmišljao o dešavanjima spolja. Dok ne dođe sve na svoje ja sam u svojim filmova, sestra treba da mi se porodi, pa čekam to pismo. Pogrešno sam nju protumačio i naša svađa je izašla iz mojih filmova - objasnio je Matijević.

- Meni nema ko šta da odobrava, ja sam sa Matejom prijateljica. Ena jeste poremetila Mateju, možda i nije istina da to neko ne podržava. Odnos mene i Mateje je završen u ljubavnom smislu. Odgovara mi da provodimo vreme, jednostavno poremetilo me je jer ne volim muškarce koje nešto može da poremeti. Ja volim jake muškarce - objašnjavala je Aneli Ahmić.

- Kako ja puštam ljude da s*ru po meni... Hoćeš da ti sad... E, neću da te vređam. Ako si završila sa mnom što se žvalaviš sa mnom kod rol kapije? Sve ću da pričam kako jeste. Neću da budem sa tobom jer nisi moja šoljica čaja, ja bih tebe peglao. Šta ti mene ponižavaš? Ko te j*be, neću da vas štitim. Šutnuo sam te pre nego što je Ena došla. Sad ću sve da pričam, ko god mi ne ukaže poštovanje. Dočekao sam da te šutnem jer nisam bio siguran da hoću da budem sa tobom - besneo je Mateja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading