Lazar colc zola
Foto: Printscreen/Printscreen

Lazar Čolić Zola odlučio je da nakon brojnih spekulacija spakuje kofere i dođe u Beograd.

Zola je nedavno otkrio istinu o kockarskim dugovima za koje ga optužuju, ali i o životu u Švarcajskoj i trudnoći Miljane Kulić.

- Bilo je priča da si bio dužan velike pare zbog kocke i da je to jedan od razloga što Miljani praviš dete? - glasilo je pitanje za Zolu.

Lazar colc zola

Printscreen

 

- To mi je smešno, jer misle da ću rešiti dugove ako napravim dete. Zaista ne želim da pričam o privatnim stvarima i ne želim da vadim sad izvode iz banaka da bih nekome dokazao istinu. Ako neko očekuje da dođem ovde i da pričam da li nekome dugujem stvarno su se prevarili, ako nekome dugujem neka slobodno dođe, svi znaju gde sam trenutno. Ja nemam neke abnormalne probleme i da sam previše zadužen to je laž - rekao je Zola.

Zatim se poteglo pitanje da li je Zola pronašao devojku u Švajcarskoj i kako se ponašao tamo tokom boravka.

- Tvoj drug Ivica se izleteo i rekao da imaš neku devojku u Švajcarskoj?

- Ja jesam upoznao jednu devojku koja mi je od svih tih devojaka ostavila trag, ali niti sam imao nešto sa tom devojkom intimno, niti bi je spominjao, devojka uopšte nije iz ovog sveta - istakao je Zola.

- Kažu da spavaš sa ženama za lovu, da li je to istina?

- Jedna žena od mog druga mi je ostavila psa na čuvanje i ja okačio tog psa, ja sam dobio milion poruka da sam postao žigolo i da tamo uzimam pare po Švajcarskoj. Razne priče čujem i zaista mi to nije bitno, mislim da imam najjaču samokontrolu i ponosan sam na to, glupo mi je da slušam svakodnevno priče o sebi - otkrio je Zola.

Otkrio je i šta njegova majka Bosa kaže o Miljaninoj trudnoći.

- Što se tiče majka Bose ona je neko ko ne dozvoljava sebi da se meša u moje ljubavne odnose. Svesna je mog odnosa sa Miljanom i kao svaki roditelj ne podržava neke naše relacije, ali naravno da kad dođe dete da bi podržala sve to - rekao je Zola.

Alo/ Pink 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading