Terza
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Marko Đedović je bio gost redakcije Alo!, gde je sa nama pretresao svaku aktuelnu temu koja se komentariše danima u ''Eliti 8''.

Naime, Marko se u toku razgovora za naš dnevni list istakao da se redovno čuje sa trudnom Milicom Veličković, koja prolazi kroz pravi pakao nakon javne prevare Borislava Terzića. 

Kako govori naš sagovornik, sramno je da niko nije sprečio Terzu u tom postupku.

- Svi su to videli i niko ništa nije rekao, smeškali su se po ćoškovima. Je li neko uzeo Terzu za ruku i rekao mu "druže žena ti je trudna, šta radiš to" - počinje Đedović i dodaje:

- Žena sada može prevremeno da se porodi  u šestom mescu trudnoće, znate li vi šta je to. Zbog oca koji to radi, a i cimera koji su možda mogli u tom trenutku da spreče tako nešto. Zašto niko nije skinuo bubicu i odveo ga sa strane, ako ste dobri ljudi i družite se, zašto niko to nije uradio? Platiš honorar ali znaš da si uradio nešto dobro, kao što sam umeo ja da uradim, platim honorar ali kažem - govori Marko za Alo!. aludirajući na učesnike koji se nazivaju kao Terzini prijatelji. 

Intervju za naš dnevni list sa Marko Đedovićem možete pogledati na našem zvaničnom Jutjub kanalu ili u video prilogu na početku teksta. 

Podsetimo, , Đedović ističe da je obavio razgovor sa advokatima, jer je pobedio u sporu protiv Miljane Kulić, a više o tome možete pročitati ovde

Intervju radio: Ivan Radulović Alo!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading