Sofija Janićijević
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Sofija Janićijević, takmičarka koja se našla u centru skandala zbog veze sa zauzetim Borisavom Borom Terzićem privukla je ogromnu pažnju javnosti. 

Svoj sud o javnoj preljubi dala je i Lejdi Di, bivša učesnica Elite. 

- Više sam se puta stavila na Miličino mesto, ne znam kako bih uopšte reagovala u toj situaciji. Verujem da prolazi kroz možda trenutno najteži period svog života, pored toga što znam da je izgubila oca. Mislim da joj je ovo sada jako težak udarac - rekla je Lejdi, pa dodala:

- On se u rijalitiju postavio kao da ne čeka dete, kao da ne treba da postane otac uskoro.

Lejdi Di

Foto: TvPink

 

Smatra da Terza nema nikakvu taktiku.

- Mislim da nije baš skrenuo do te mere da misli da će mu Milica ovo oprostiti, nego je video da je sj*bao stvar, sad se drži ovoga. Ne mislim da on igra rijaliti, nije previše inteligentan dečko da bi furao rijaliti neki... Morao bi u tom slučaju biti jako bolestan, jer zna da povređuje Milicu svim ovim. On je takav. Mislim da istinski ne zna da voli, nego se zaljubi, ponese ga neka strast... Ne mislim da igra rijaliti, mislim da to Sofija radi. Kakav crni Terza, nema šanse - istakla je Lejdi Di u REDakciji, a potom oplela po Sofiji.

Terza i Sofija

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- To je to čime se ona bavi, čime se ona vodi, samo ne mogu da verujem da je u stanju da nekome toliko upropasti život, da udari tako jako na nečiju porodicu zbog čega? Zbog stana, nekretnine? Je l' sve u parama danas?! Mislim da ona voli lovu, što je i pokazala svojom izjavom. Mislim da je Sofija lovac na novac - zaključila je Lejdi Di na "RED TV-u".

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading