zadruga
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Na iznenađenje mnogih, nekadašnja rijaliti učesnica Anđela Đuričić vratila se na imanje u Šimanovcima i postala ravnopravni učesnik "Elite 8".

Iako je nakon učešća u "Zadruzi 6" i javne osude zbog veze sa tada zauzetim Zvezdanom Slavnićem često naglašavala da je za nju rijaliti život završen, Đuričićeva je odlučila da ponovo uđe u rijaliti.

Nakon učešća u Zadruzi, Anđela je često negativno komentarisala produkciju, a jednom prilikom je pretila i voditelju Darku Tanasijeviću krivičnom prijavom. 

Ipak, kazne koju je tada dobila za vređanja produkcije pamte svi. 

Nakon što je nekadašnja rijaliti učesnica Anđela Đuričić konstantno napadala produkciju i obelodanila laži tokom sukoba sa Zvezdanom Slavnićem, s kojim je u tom trenutku već bila raskinula, produkcija je odlučila da reaguje.

Veliki šef je doneo odluku da Anđela bude kažnjena sa milion dinara zbog svojih postupaka.

Inače, Anđela je tada bila u nervnom rastrojstvu zbog raskida sa Slavnićem, koji je završio u krevetu sa starletom Majom Marinković. 

Anđela Đuričić napustila Elitu 8 

Anđela Đuričić napustila je Elitu 8 u ranim jutarnjim časovima.

Sa imanja u Šimanovcima rijaliti učesnica je izašla zbog suđenja koje je zakazano za danas, a na kom je morala da se pojavi.

Anđela

Foto: ATA Images

 

Đuričićeva se u pratnji produkcije i obezbeđenja pojavila ispred suda, a iako nije poznato sa kim će se danas suočiti, spekuliše se da je u pitanju njen bivši partner Zvezdan Slavnić.

Na sebi je imala beli komplet za bledozelenim šarama, kosu je vezala u rep, a lice prekrila naočarama za sunce.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading