Terza
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnici rijalitija ušli su u diskusiju o trenutnoj aktuelnoj temi koja potresa celu naciju, a glavni akteri su Terza i trudna Milica.

Borislav Terzić koji, pokušavajući da opravda prevaru sa Sofijom Janićijević, blati bivšu verenicu Milicu Veličković najstrašnijim uvredama, a ostatak kuće je u neverici šta sve rijaliti učesnik izgovara.

- Sofija je glupa, Terza je jako loš muškarac. Ta Milica gleda sve ovo. Stajao si iza nje takve i prihvatio je - rekla je Aleksandra

Terza

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Terzić se branio time kako nije znao za sve gadosti koje je njegova bivša verenica radila. Aleksandra je kao opravdanje navela da je Milica verovatno tada već bila zaljubljena i da se takve stvari ne pričaju budućim muževima.

- Voleo sam je i verovao sam joj - odgovorio je Terzić.

Dok se strasti u kući nisu smirivale, Ivan Marinković je dao svoj sud o celoj situaciji i napao Sofiju.

Marinković se takođe osvrnuo na njeno dobacivanje, te osudio rijaliti učesnicu kako joj imponuje blaćenje Terzine bivše verenice sa čime su se složili i ostali učesnici rijalitija.

Terza

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Šta tebe briga šta on treba da kaže, a ne znaš o čemu se radi? On je zaglibio i treba da priča. Da znaš o čemu se radi ili bi ćutala ili bi ispala još gora, pa rekla šta si ga huškala da kaže - rekao je Ivan.

- Kao da ti nije dovoljno pokazao ljubav i želiš time da ti je dokaže pa ga potkopavaš da je pljuje - nastavio je Marinković.

Nakon toga, kako Stefan Karić ističe, htela je teret koji je imala kao ljubavnica da umanji time što će Milica ispasti loša.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading