Milica Veličković
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Učesnici Elite 8 žestoko su osudili potez Borislava Terzića Terze nakon što je obelodanio šok tvrdnje na račun trudne Milice Veličković.

U toku emisije Terza je ispričao skandalozne detalje o Milici, te je između ostalog priznao da mu je žao što će dete da odrasta sa njom.

 

Terza

Printscreen

 

 

Milica je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a tokom lajva sa Bojanom Pavlović, otkrila je šta su joj doktori poručili.

- Kako si Comara? - pitala je Bojana.

- Odlično, pijem terapiju i savršeno mi je u životu - rekla je Milica.

- Nemoj zezati? Izgledaš malo bledo, majke mi - začudila se Bojana.

- Šalim se. Dobila sam terapiju - rekla je Milica.

- Nešto za stres? Šta? - zanimalo je Pavlovićevu.

- Ujutru pijem jedan antidepresiv, uveče pola bromazepama po potrebi. Mnogo se iznerviram i krene srce da mi lupa od stresa. Da ne dođem u rizik da dobijem preeklampsiju, to je neki povećani pritisak kod trudnica koji ti izaziva prevremeni porođaj. Tako su mi dali. To me je ginekolog uputio kod psihijatra, a psihijatar mi je u dogovoru sa ginekologom dao to da pijem - rekla je Veličkovićeva.

- Au, to uopšte nije sprdnja - rekla je Bojana.

- Bolje to da pijem nego da dobijem pritisak. To je baš zeznuto ako dobiješ, a obično se dobija od šestog meseca pa na dalje - rekla je Milica.

Podsetimo, učesnici Elite 8 žestoko su osudili Terzu nakon što je obelodanio šok tvrdnje na račun trudne Milice Veličković, a ovde možete pročitati više o tome

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Goran

16.10.2024 12:56

Sto ne pokazite Terzi sliku pre operacija njegove devojke i sa kim je bila. Milica ne treba da mu oprosti, ja joj zelim da dozivi najvecu srecu sa svojom devojcicom