Mateja Matijević
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Mateja Matijević je sinoć hitno napustio imanje u Šimanovcima, zbog zakazane operacije testisa.Tim povodom je stiglo i pismo od strane produkcije.

- Draga elito, moramo da vas obavestimo da je Mateja morao da napusti "Elitu" iz zdravstvenih razloga. Moraće da ide na operaciju, a vratiće se nakon oporavka - glasilo je pismo koje je posalo Veliki Šef.

Mateja Matijević

Foto: Instagram

 

Naša redakcija kontaktirala je njegovu majku Ivanu kojoj nije bilo milo što nas interesuje zbog čega je njen sin privremeno napustio Elitu.

- Tačno je, izašao je, mora na operaciju - rekla je ona, a na naše pitanje zbog čega njegova majka je odgovorila:

- Moj sin ne bi voleo da ja govorim o tome. Imao je problem i pre sa tim, biće sve u redu, izvinite malo je neprijatno da pričam o tome - izjavila je Ivana za Alo!

Mateja Matijević

Foto: Instagram

 

Podsetimo da je na društvenim mrežama isplivala informacija koja potvrđuje naša saznanja, te nam preostaje da Mateji poželimo što brzi oporavak nakon operacije i povratak u Belu kuću.

- E, on je pre pričao da ima bolest nešto s testisima i da mora da operiše i da su mu rekli da teško da može da ima decu i da mora to redovno da kontroliše, sigurno je to, šteta, nije loš dečko - glasi jedna objava na društvenoj mreži.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading