Nenad Marinković
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Kako je javnost upoznata, Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz odlučili su da stave tačku na svoj odnos.

Cela fama digla se oko pomenutog rijaliti para, jer su gledaoci navijali za njih.

Komentari ispod videa samo se nižu, a neki od obožavalaca smatraju da je Ena Čolić totalni krivac za njihovo razilaženje. Kao i da je Gastoz bio na Anđelinom testu koji je pao.

gastoz

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- "Gastoz je non-stop bio sa Enom. Sa bilo koje strane Anđela da naiđe, on stoji sa Enom. Naravno da joj je to smetalo. Kojoj ženi ne bi!?", "Devojka je lepo rekla: ja nisam za njega, on nije za mene, šta više nije jasno?", "Više neće sa njim, donela je odluku jer joj nije prišao za vreme žurke niti je shvatio grešku, zato je i stavila tačku!", "Gastoz je celo veče, za vreme žurke pratio Enu i Peju. Smarao je i dirao za kosu. Umesto da ode kod Andje posle zurke on je spijunirao njihov razgovor!" - bili su neki od komentara koji su, kako se čini, stali na stranu Đuričićeve.

Gastoz

TV Pink/Printscreen

 

Kako su podeljena mišljenja, među komentarima su se našli i oni koji su Anđelu osudili da je folirant. 

- "Ljudi poslušajte njen razgovor sa drvetom. Kaže da se zaljubljuje i ako ne bude po njenom, imaće scene koje će opet njeni da gledaju. Zato ne želi da se još vise veže za njega, sad beži, lupeta i  izvlaci se", " Produkcijo daj im zadatak ili rajsko za njih, pa da vidimo Helgu kad skine svoju masku" - bili su još neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mala

17.10.2024 23:05

je bolesnik.Nije na Gastozu da je leci