Sofija Janićijević
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Strasti u Beloj kući se ni četvrtkom ne smiruju, a emisija ''Gledanje snimaka'' tokom koje je prikazana svađa Sofije i Terze, dovedena je do vrhunca.

Kada bi samo znali da su se danas obe porodice oglasile, klima u odnosu para koji je naišao na osude zbog trudne Milice Veličković, bila bi drugačija.

Porodica Terzić je došla do šokantnih saznanja o Sofiji, o tome čitajte ovde.

Terzić

Foto: Youtube/Printscreen/red tv

 

Sa druge strane Janićijevići, tačnije Sofijina sestra je morala da reaguje i za Pink.rs iznela detalje koje joj idu u korist.

- Nikad smo gore zbog čitave ove situacije! Sofiju podržavam, ali taj odnos sa Terzom ne! On je smrad jedan smrdljivi. Džabe se on lepo ponaša prema Sofiji kada je mogao da uradi to što je uradio. Sutra bi i njoj to mogao da uradi ili bilo kojoj drugoj. - rekla je Maja, pa se svrnula na brojne stvari koje se o Sofijinoj prošlosti pišu i šeruju na društvenim mrežama.

Sofija Janićijević

Foto: TvPink

 

- Taj čovek o kom se priča da je bila s njim nije Albanac, a ona slika sa curom, gde se ljube, to je njena tetka koja se ne eksponira - rekla je Sofijina sestra Maja.i otkrila da je njena majka više puta završila u Hitnoj zbog ćerkinog učešća u Eliti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading