kum gera
Foto: Printscreen/ivan marinković

Gost u emisiji na Red televitiji bio je Gera, kum Ivana Marinkovića.

Gera je na samom početku emisije otkrio dogovor koji su imali Jelena i Ivan pred Elitu 8.

- Veče pred ulazak su bili zajedno, tada su imali odnose i sklopili primirje, ali kako je Jelena njega komentarisala na loš način, on je počeo sve da iznosi  - rekao je Marinkovićev kum pa dodao:

kum gera

 

- Njih dvoje su se sada vratili na staro, opet smo na primirju. Ja se čujem sa njegovom sestrom Teodorom, koju je Jelena često ponižavala. Ivan i Jelena se vole, ali zbog nemoći jedno drugom kažu svašta. Trebali su da se drže dogovora, ali ništa od toga. Moram da dodam da je veoma ružno što Đedović priča da je Ivan alkoholičar, svi znamo da je prestao da pije.

kum gera

 

Podsetimo, Marinkovićevom kumu ovo nije prvo javno pojavljivanje. Nedavno je gostovao u još jednoj emisiji gde je takođe govorio o odnosu rijaliti para.

- Ivan je imao strah da saopšti supruzi ponovni ulazak u rijaliti, s' obzirom da su želeli da rade na bebi. Kada se Jelena vratila iz Beča, kumovao sam da oboje uđu u rijaliti, da zarade što više novca kako bi možda i tu želju ostvarili. Nikad se nisu stiskali za novac pogotovo kad je njoj nesto trebalo - rekao je Gera.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading