Terza
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Danas su se u kući ''Odabranih'' održale nominacije, a učesnici Elite su glasali po naređenju Velikog šefa.

Među njima najviše glasova je imao Borislav Terzić Terza.

Deo elitara biraju jednog nominovanog za izbacivanje, a nakon toga ističu svoje mišljenje i razlog zašto su se odlučili za tu osobu. 

Borislav Terzić

Printscreen

 

Najviše pažnje je privukla činjenica što je nekoliko učesnika glasalo da bude nominovan Terza, glavni preljubnijk, koji je prevario svoju trudnu devojku Milicu Veličković.

Terza

Printscreen

 

Prvo je stiglo pismo sa obaveštenjem i pravilima.

- Dragi Odabrani, kao što znate, petkom je na vama težak zadatak. Neki su olako shvatili nominovanje, te vam napominjemo da je vaša odluka važna. Potrebno je da nominujete osobu kojoj želite da vidite leđa i ne želite više da vidite u rijalitiju. U obavezi ste da obrazložite svoju nomionaciju. Nominovani ne mogu biti potrčci, vođa, niti bilo ko od Odabranih. Razlozi nominacije mora biti vaše mišljenje, a ne nečija sugestija. Počnite odmah. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je u pismu.

Miljana Kulić

Pink printskrin

 

Miljana smatra da je Terza smrad.

Miljana Kulić

Pink printskrin

 

- Ove nedelje sam imala dosta sukoba, sa Rajačićem i malim Urošem, ali ne mogu njega jer je potrčko i takođe je sa Slađom. Neću nominovati nikoga od tih ljudi, već nekoga kome nije mesto ovde, jedan smrad, ljiga, džiber, i seosko đubre, a to je Terza, jer mi je sinoć izgovorio sve i svašta za decu.  Povukla sam tužbu, ali mi je žao, jer mi je majka rekla da će pare da potroši na ovu Sofiju, a da sam ja dobila pare na sudu mogla sam da ih predam Milici i detetu. Svoje opravdanje traži u tome što je Milica imala lošu prošlost, Sofija je devojka bez empatije, i mogla sam i nju da nominujem, jer mi je zaista degutantno da niko nije osudio njihovu vrelu akciju, koja je bila totalno neprimerena. Molio me je da ga ne tužim zbog deteta, i ja sam se sažalila, te sam odlučila da povučem tužbu, ali da sam pametnija rekla bih, Milice izvoli pare od tužbe da imaš za svoje dete - rekla je Miljana.

Gastoz takođe smatra da Terza treba da napusti imanje.

Gastoz

Printscreen

 

- Neću da idem linijom manjeg otpora, i nisam razmišljao uopšte koga ću da nominujem, ali zaista imam koga. Nominovaću Terzu i nadam se da će da otići u izolaciju, jer mora da stoji iza svojih reči i dela. Smatram da je jedina  persona koju treba da nominujem on, jer je za mene fuj i bljak, nije mali i zaista želim da dete bude zdravo. Ovo sa Sofijom mi je bačeno u vodu, ja ga nominujem, jer je rekao meni da sam nešto potvrđivao za Milicu i gr**njak, ne želim o tome da diskutujem, tako da moja nominacija ide njemu. Prišao mi je  i rekao da mi se izvinjava zato što sam ga umešao, ali ću ipak poslati njega - rekao je Gastoz.

Nenad Marinković Gastoz

Foto: Youtube

 

Kačavenda ima drugo mišljenje.

- Što se mene tiče sukob sa Marinkovićima. Uvek se razmišljam koga od njih troje da nominujem jer su izneli mnogo laži i gluposti o meni, Marinković je nastavio hajku napolju o meni zaboravivši da me je sačekala smrt majke napolju. Govorio je da me nema nigde i da me je ugasio. Nisam plaćena da se povezujem sa moronima, svašta je izmišljao, da sam krala po buticima, čak mi je nameštao glasovnu gde je dokazano da je fejk, i rekla sam da će se zbog toga pokajati, jer sam ja majka dva sina. Ovu kravetinu koja iznosi bljuvotine, govorila mi je da sam nabila šorc i da me nije briga za moju majku, a od svoje muke je ugrađivala sama silikone, ima facu kao da joj je neko prdnuo pod nos, i na kraju dana skraćena šakica. Nominovaću glupaču Jelenu Marinković - rekla je Milena.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading