Anita Stanojlović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Anita Stanojlović konačno je ispunila sebi želju i operisala nos.

Pobednice Elite 7 podvrgla se operaciji u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a nakon izlaska, sačekale su je medijske ekipe.

Anita se pojavila sa zavijenim nosem, te otkrila kako je protekao zahvat.

- Operacija je super prošla, vidiš da nisam otečena, o zahtevu sam pričala u "Eliti", htela sam da sakrijem, ali nisam uspela - rekla je Anita, a onda je otkrila da li je dobila podršku bivšeg dečka Anđela Rankovića, te i u kakvom su odnosu trenutno:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pink.rs (@pink.rs)

 

- Jedino znaju Anđelo i moja drugarica.  Okej smo, čujemo se, nismo zajedno, korektni odnosi. Što se mene tiče, ima nade za pomirenje, i rekla sam mu da neću odustati iako nismo u ljubavnom odnosu. Što se tiče pomirenja, hoću da se pomirim sa njim, ali nije samo do mene već je i do njega - rekla je pobednica "Elite 7".

Đedović za Alo! otkrio detalje raskida Anite i Anđela

Marko Đedović je u redakciji Alo! prokomentarisao sva aktuelna dešavanja u ''Eliti 8''.

Priznao je da ponekad ima želju da uđe u Belu kuću zbog toga što ga mnogi spominju.

Osim toga, Marko je otkrio nekoliko detalja o raskidu pobednice ''Zadruge 7'', Anite Stanojlović i Anđela Rankovića.

- Podržao sam je u tome što je pokrenula biznis. Verujem da je u haosu oko ovog raskida sa Anđelom, pa ne javlja na telefon. Verovatno ne želi da se objašnjava. Znam samo da su seli, razgovarali i da je tako odlučeno. Sve ostalo, Anita je u trenutku besa okačila svašta, pa se posle kaje. Verovatno da ne bi pobesnela u nekom intervjuu, ne želi da se oglašava, da ne priča šta ne misli, zbog toga se i ne javlja - obelodanio je Marko za kraj razgovora.

Alo/Pink

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading