ana nikolić
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Veza Ane Nikolić i Stefana Korde već neko vreme je na klimavim nogama. A većina ukućana je osudila cimera zbog nasilnog ponašanja prema svojoj devojci. 

Tokom emisije "Gledanje snimaka", učesnici rijalitija su imali prilike da se prisete scena koje je Korda pravio, kao i Anin pokušaj da razgovaraju o svemu tome.

Poželeli su joj da ga kao prava dama ostavi, a dalje kroz rijaliti nastavi sama.

ana nikolić

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- U mnogo situacija se ne slažem sa njim, nisam navikla da tako burno reaguje.Trpela sam sve u sebi dok mu nisam rekla, sve što imam. Mislila sam da neće tako agresivno da se ponaša i da se svađa sa ljudima, ispada kao da sam mu majka, ima dovoljno godina da zna gde se nalazi - pravdala se Ana.

- Njena sestra je rekla da Ana trpi sve i da ne sme da kaže, sad verujem da ju je maltretirao napolju i da je bilo još gore nego ovde, kad vidimo kako je agresivan. Sve ukazuje na to da ona njega štiti i mislim da je nasilnik - ubacio se Nenad Macanović Bebica.

ana nikolić

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ponekad se posvađamo, nikad nisam digao ruku na nju, sve što sam radio bilo je u afektu - pravdao se Korda.

Ana poštuje pravila i ustaje na vreme, dok on ne poštuje ništa. Smatram da je veliki nasilnik čim je rekao da će je razvući za kosu i ošišati na ćelavo.  Nadam se da će Korda ispasti iz rijalitija - nastavio je Bebica.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading