Elita 8
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Sinoć je, u toku emisije "Nominacije" u Eliti, došlo do žestokog sukoba između Nikole Grujića i Uroša Stanića.

Između pomenutih rijaliti učesnika vlada velika netrpeljivost, a poznato je i da velika većina ukućana ne voli Stanića upravo zbog njegovih provokacija.

Nikola je, prilikom svog izlaganja i odabira osobe koje će poslati u izolaciju, izgovorio brutalne stvari na račun cimera.

- Korda smatram da si pozitivno lud, da si kulturan. Ne podržavam tu tvoju nervozu koju ispoljavaš prema partnerki. Mislim da si itekako sposoban, ali imaš ponaašnje kao da si srednja škola. Mislim da si dobar čovek, ali imaš ishitrene postupke. Mislim da si u Odabrane uleteo jer si se istripovao da ti neko radi o glavi. Uroš Stanić pokušava da glumi žrtvu i da ga mi nismo prihvatili. Čist primer je Ana, nju smo svi prihvatili ovde. Itekako smo prihvatili nekog ko je različit. Ovo je najgori predstavnik gej populacije. mislim da mu u venama teku fekalije. Itekako namenski provocira sve ljude ne bi li diskvalifikovao nekoga. Trebalo bi da poradi malo na sebi. Nikome nije ni prijatelj ni drug. Kadar voli više nego majku, ali svakako ga šaljem u izoalciju - rekao je Gruja.

Nikola Grujić

Alo

 

Odmah za njim je svoj sud o Kordi i Urošu dao i Munjez, koji je takođe bio poprilično brutalan.

- Nemam mnogo šta da kažem za Kordu zato što poštuje mene i Terzu, zameram ti ono za Anu, ali poradi malo na tome. Što se tiče Uroša, ništa mu nije sveto. Ja se izvinjavam njegovoj majci, opsovao sam ga pre neki dan. Smatram da sam prošle godine pogrešio što sam je toliko spominjao. Uroš nije mene diskvalifikovao, sam sam sebe, ali me nervira to što se on toliko sladi. Ovo je provokator i manipulator, naravno da ću uvek Uroša poslati u izolaciju - rekao je Munjez.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading