Ivan Marinković
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Goca Tržin je poznata po svojim izjavama o bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću, a u više navrata je istakla da je to njena prošlost i greška koje se nerado priseća.

Pop pevačica i rijaliti učesnik iz braka imaju ćerku Lenu, a Goca redovno koristi priliku da potkači bivšeg zbog svog ponašanja u mnogim rijalitija u kojima je do sada bio.

Tako je bilo i ovoga puta. Naime, tokom njenog nastupa u Nišu, Goca je iskoristila priliku između dve numere, najavljujući sledeću, te žestoko potkačila Ivana.

NOVO OGLAŠAVANJE GOCE TRŽAN O IVANU MARINKOVIĆU! Pevačica ne može više da ćuti, hitna reakcija:

Foto: Ataimages

 

- Imam neke bivše ljubavi, imam jednu za koju svi znate, nažalost...I ako niste znali kako da rešite problem s bivšim mužem, vi ga pošaljete u rijaliti. Ma da, posle 13 godina, svaka baba zna koliko se puta kre*nuo do sada, ali moram da vam kažem da laže dosta toga i ima bujnu maštu - rekla je Goca na svom nastupu za Ivana Marinkovića.

Gocu razbesnelo Ivanovo izlaganje o njoj

Marinković je jednom prilikom u rijalitiju progovorio o odnosu sa bivšom suprugom, nakon čega je i krenulo javno prepucavanje.

- Ima mnogo neistina u medijima. Smatra se neistinom jer je preuveličano i nešto što nije tačno. Nismo mi izgladili ne znam kakve odnose, taj odnos je godinama vrlo konstantan i mislim da ga mediji predstavljaju drugačijim nego što jeste. Moj odnos s bivšom ženom se svodi na dve stvari jeste odnos s mojom ćerkom i sporove oko mog stana i tu se stvari glade. Glade se sudski, a samim tim se slučaj i rešava. Ja sam taj koji je obaveštavan o svemu jer moram, funkcioniše vrlo normalno. Slušao sam pre neki dan kada je gostovala kod Ognjena, ono što je ona izjavila kada je odnos Lene sa Željkom u pitanju, ja ne vidim da je to baš tako. Ona je rekla da prihvata svaku odluku našeg deteta, mislim da je vrlo skoro vreme da se Lena i Željko upoznaju. Nisam pričao sa Lenom o tome. Biću konkretniji, verujem i znam da je to odluka moje ćerke, ali s obzirom da je pod životnim uticajem majke, negde je i njeno mišljenje građeno na temeljima Gocinim. Nisam neko ko će da tera mak na konac, ja sam taj koji je napravio tu stvar, ja sam neko ko je dobio dete iz dve veze, daće Bog da imam i treće i ja sam taj koji mora da preuzme odgovornost. Ja sam tu stara čekalica - govorio je Ivan u emisiji "Narod pita".

Alo/Pink

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading