Terza, Milica i Sofija
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Javnost danima bruji o javnoj prevari Borislava Terzića Terze, učesnika aktuelnog rijaliti programa Elita 8.

Naime, Terza je u novu sezonu rijalitija ušao kako bi zaradio novac za svoju porodicu, a trudnoj Milici Veličković priredio je totalni pakao.

Milica Veličković

Foto: Youtube/Printscreen

 

Nakon što je uplovio u emotivni odnos sa Sofijom Janićijević, Terza ne prestaje da niže skandale, a njegove šok trvdnje na računt trudne Milice Veličković zgrozile su čitavu javnost.

Bivša rijaliti učesnica, Maja Marinković, se sada oglasila i dala svoj iskreni sud o ovoj temi.

Maja Marinković

Printscreen/RED TV

 

- Meni je to sve užasno, on je uvek imao crtu švalera u sebi, ali nisam očekivala da će to biti tako brzo. Odvratno je što je uradio trudnoj ženi, bar malo empatije i osećanja prema nekome ko nosi njegovo dete. Sofija je jako proračunata, ne bira sredstvo da dože do cilja i zaista mislim da to neće opstati. To su samo imaginarne stvari i iluzije da će opstati napolju, ali da će se nešto od toga ostvariti teška priča. Terza je ispao baš jadan, ušao da zaradi pare za dete i toliko se obrukao - rekla je Maja.

- Kako komentarišeš to što Terza sada većinu krivice prebacuje na Milicu i govori da njegovi roditelji od početka nisu bili za nju - glasilo je pitanje, a Marinkovića je žestoko raskrinkala Borislava. 

- On se ponaša kao da živi u 19. veku i sad razmišlja o mišljenju oca za njegovu devojku. To su labilni i primitivni muškarci, veruju u priče rekla kazala. Naravno daje bitno mišljenje roditelja ali da ti neko kroji sudbinu i šta ćeš da radiš to mi se ne sviđa. Ne mislim da je Milica loš izbor devojke, jako je pametna i elokventna, dok je on mnogo nju varao u rijalitiju i ona mu je preko svega prelazila da bi se sada sve promenilo i ona po njemu ispada najgora. Ja sam se čula sa njom i gostovale smo zajedno u emisiji gde smo se ispričale, vidim da joj je teško ali je ona jaka devojka i treba to da joj bude lekcija za buduće kakve momke će da bira - dodala je Maja za "Red TV".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading