Ermina Pašović
Foto: Alo/Printscreen

Bivša učesnica rijalitija Zadruga, Ermina Pašović uvek spremna da komentariše aktuelna dešavanja u Beloj kući, ni ovog puta nije štedela na rečima.

Ermina je otkrila kako gleda na ondos Bore Terzića Terze i Sofije Janićijević.

Terza

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Terza mi je užasan… I njegovi postupci su jadni… Pljuje Milicu vezano za njenu prošlost, kao da nije znao s kim je ulazio u vezi a kolko me pamćenje služi polemisalo se o tome kad su oboje bili u predhodnoj sezoni pa mu to nije stvaralo problem da sa istom pravi dete i da ga ne izvadi na vreme, sa oproštenjem! Onda je zaprosio i kleo se u ljubav, a sad kad se ponovo zaljubio, želi sa ponižavanjem majke svog nerođenog deteta da uzdigne svoju nemoralnu ljubavnicu sa aktivnom prošlošću i misli da će to umanjiti njegov ogavan postupak.. Eh pa debelo je se zaje*ao - da je Milica najgora na svetu recimo - ni jedna žena na svetu ne zaslužuje da gleda takvo nešto u drugom stanju, to može samo monstrum da učini - rekla je Ermina za Pink.rs, a odnos Gastoza i Anđele Đuričić je komentarisala na sledeći način:

Ermina

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Anđela i Gastoz, jao Bože…. Ovako ja Galeta obožavam, on mi je top I prezanimljiv I osveženje, ali iskreno smatram da mu ne treba ona šizofreničarka I smatram da ona ozbiljno glumi I radi sve u svrhu rijalitija što se da I primetiti… Vodi se poklonima i mafinima, i jako zanimljivo da je presekla odnos, a onda nakon suđenja se vraća i izvinjava i obnavljava isti. Njoj je Gale samo sredstvo za građenje tema i bitisanja, tako da mi je to sve providno ne verujem joj ništa - iznela je stav Pašovićeva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading