karić stefan
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Jelena Marinković sinoć je u Eliti 8 birala omiljenu osobu i potrčke, a izbio je i skandal budući da je prvi odabir bio poništen.

Dok je Jelena negirala da je bio u pitanju dogovor, voditelj ih je opomenuo da će idući put, ukoliko se ista stvar ponovi, biti kažnjeni.

karić stefan

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Razmišljam, ništa mi nije toliko zanimljivo. Ovaj put izbor će pasti na Karića i Enu. Zanimljiva je za komentarisanje, a Stefan za nju skače isto kao i Gastoz - rekla je Jelena.

- Ne šaljem ih jer se spekuliše da su bili na zajedničkim žurkama, te da bi videli da li će biti nešto između njih, već zbog toga što je Stefan jako bezobrazan i pokvaren, pa neka i njega malo komentarišu - rekla je Jelena.

karić stefan

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ovo je nemoć. Mislim da je krevet u pitanju, Mima ostaješ u mom krevetu. Čuo sam i da su danas pričali o tome. Očekivao sam da ću ja biti na kraju - rekao je Stefan.

- Kako Miljana kaže igraju rijaliti, ja se definitivno ne igram. Spontana i iskrena u odnosu na 99 posto ljudi, šokirana sam, nisam očekivala ovo od Anđele. Distancirala sam se od Gastoza baš zbog toga, jer navijam za njih - rekla je Ena.

karić stefan

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Je l' si se muvala nekad sa Karićem i ima li nekih prepiski? - pitao je voditelj.

- Ne. Ljudi su ograničeni vrlo, ne znači da moraš s nekim da spavaš da bi taj neko tebi bio privržen, moraš da budeš čovek. Svašta vidim da mogu da očekujem - rekla je Ena.

Jelena Marinković za omiljenu osobu odabrala je Aneli Ahmić, što je sve ostavilo bez teksta, a naročito Ivana Marinkovića, koji nije mogao da veruje šta mu je priredila supruga, i to nakon pomirenja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading