ispovesti
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Emotivna ispovest Nenada Ćubića Ćube sinoć u emisiji uživo, ostavila je gotovo svakog njegovog cimera u suzama.

Rijaliti učesnik se dotakao teškog života u hraniteljskoj porodici, te otkrio šokantne detalje.

- Prvo čega se sećam je da sam bio u domu. Brat i ja, ostavljeni smo u bolnici kao bebe. Ne znam da li su imali neke probleme, ni koji je razlog. Iz doma smo otišli u hraniteljsku porodicu gde nismo imali nikakve uslove. Imao sam tri, a brat pet godina. Kad god dođu neki roditelji da vide koje dete žele da usvoje, dobijali smo slatkiše, i to je bilo sve. Jeli smo samo poparu, ništa slatko, po ceo dan smo provodili u krevetu. Hranitelji su nas primili samo zbog para. Kosa mi je bila zarasla, bio sam zapušten, ne znam ni da li su nas kupali. Kad su nas usvoji ja sam imao pet, a brat sedam godina. Mislim da sam imao prezime Petrović, ime nisam ni imao. Živeli smo posle u Prijepolju, tata je radio po ceo dan za 3000 dinara. Svaki dan je od šest ujutru do kasno u noć taksirao je da bi nas odgajio - govorio je učesnik.

ispovesti

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nisam ni znao da sam usvojen. Imao sam možda 11 godina kada smo saznali. Seli smo da pričamo, rekli su nam da nas vole, i da nam nisu pravi roditelji. Tada sam im rekao da su nam dali priliku za novi život i da ću ih voleti do kraja života kao i da ću ih smatrati jedinim pravim roditeljima. Napustili smo Prijepolje zbog posla, otac nije mogao da izdržava. Preselili smo se u Gornji Milanovac, gde je radio na građevini. Na poslu se razboleo, dobio je rak grla zbog prašine. Majka se penzionisala, on je nastavio da radi, da nama bude bolje u životu. Imao je 66 godina kad je umro. Pred smrt mi je rekao da čuvam majku, da se proenimo na bolje, i da budemo vredni. Sećam se, poslednji dan, ulazim u sobu, vikao sam "Tata", dok je zatvarao oči - rekao je Nenad.

ispovesti

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ćuba je potom cimerima otkrio i da li je ikada poželeo da upozna svoje biološke roditelje.

- Razmišljao sam odakle nekome srca da to uradi. Ja sam pokušavao, ali roditelji nisu dali. Govorili su da dok su živi to neće dozvoliti, tako da nisam pokušavao iz poštovanja prema njima. Mislim da majka zna sve, ali da neće da kaže. Želeo bih da ih vidim na sekund, da ih pitam zašto su to uradili. Meni je to najveća želja. Želim da vidim kako izgledaju ljudi koji ostavljaju decu, kako izgleda čovek bez srca. Čuo sam da su oboje bili u zatvoru, i da su kriminalci - nastavio je Ćubić.

ispovesti

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Mogu da budu šta god, narkomani, kriminalci. Ništa ne znam. Samo znam da sam ostavljen u Smederevu. Niko mi se nikad nije javio. Roditelji su to baš krili, i branili su nam neke stvari. Posle ponoći nismo mogli da ostanemo u gradu jer su imali strah da ne potražimo roditelje i da ne pobegnemo od kuće. Uvek ću njih smatrati roditeljima. Mnogo smo vezani i uvek će mi biti roditelji - završio je rijaliti učesnik.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading