ena čolić
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Aktuelna rijaliti učesnica Ena Čolić, trenutno je poznata po odnosu sa Jovanom Pejićem Pejom kao i burnim sukobima sa Aneli Ahmić.

Povodom čega se oglasio i njen ujak kako bi prokomentarisao njeno učešće u Eliti.

Ujak Dejan je na samom početku razgovora otkrio kako gleda na odnos Peje i svoje sestričine:

ena čolić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ona je zaljubljive prirode, vidi se da se zaljubila, inače je emotivna, pa nije ni čudo što je proradila emocija u tom prostoru. Iskrena je dok sa njegove strane nije tako, dosta je rezervisan, posmatramo ga svi. Kontradiktoran je u svojim izjavama, vidi se da mu se dopada Ena, ali oko sebe pravi harem, a ona neće da bude deo toga. - rekao je Dejan potom čega se dotakao i žučnih rasprva koje ima sa Ahmićevom.

- Činjenica je da je Ena prva prozvala Aneli zbog Mateje, iako je ta priča sa njim odavno gotova. Ahmićeva je bila izazavna tada, nastavila je da je provocira uprkos tome što Ena sada pokušava da se izvuče iz te priče. Nastavlja jer Aneli to potencira - govorio je ujak Čolićeve.

Ena Čolić i Jordi

Foto: TvPink

 

- Ljudi je napadaju jer je za Aneli rekla da je kanta za džoger, i njoj su isto govorili dok se ona zbog toga ne uzrujava. Probala da spusti loptu, ali Ahmićeva ne odustaje - rekao je Dejan pa se osvrnuo na priče o tome gde je i sa kim trenutno Enin sin:

- Njen sin živi sa njenom sestrom koja se preselila u njihovu kuću kod njega, zivimo u zajednici, imamo veliko dvorište i svi smo tu zajedno sa njim - nastavio je pa se osvrnuo i na komentare da Ena često menja momke:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Čolić (@ena.colic)

 

- Njoj momci ne dolaze kući, ona ne želi da upoznaje porodicu sa momcima ako to nije ozbiljno, tako i treba. Ena ima svoj život koji mi poštujemo - nastavio je Dejan, pa prokomentarisao Eninu vezu sa bratom pevačice Anđele Ignjatović Breskvice:

ena čolić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nismo upoznali Breskvičinog brata, jer kako kažem ona to ne voli, poveri se Ena ponekad svojoj baki sa kim je ali ništa ne otkriva. Moram da kažem da sumnjam da je istina da su bili u vezi, mislim da je to bilo samo zezanje jer su oboje mladi - završio je ujak Dejan.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading