terza i sofija
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Borislav Terzić Terza privukao je veliku pažnju javnosti kada je prevario trudnu verenicu Milicu Veličković sa rijaliti učesnicom Sofijom Janićijević.

Njihova veza trpi žestoku osudu javnosti, a za mesec dana  uspeli su dva puta da raskinu, i nebrojeno puta da se posvađaju.

terza i sofija

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Problemi su nastali i sinoć tokom emisije u Eliti 8, kada je Ena Čolić obelodanila da je Sofija flertovala sa Jovanom Pejićem Pejom.

Sin pevačice Zlate Petrović, pokušao da objasni šta se desilo.

- Mislim da je Sofija bila ljubomorna što je Terza igrao sa Enom, pa je namerno mene umešala u to. Progovorili smo svega 10 rečenica. Ja nisam dao ovde zauzetim devojkama povoda da misle da ih ja muvam - govorio je Peja.

terza i sofija

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Da li sam ja tebi dala znak? - pitala je Sofija.

- Nikad - odgovorio je Jovan.

- Sofija, da li si ikad rekla Peji da te neko gleda? - ubacio se Lepi Mića.

- Jednom sam mu pomenula Kadru, možda i Uroša, ne sećam se koga još. Terzi sam uvek sve govorila. Joca me nikad nije pogledao, a ni ja njega. Gledam kao Daču, nisu oni za mene, mali su - objašnjavala je Janjićijevićeva.

terza i sofija

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nisam ništa perfidno prokomentarisala za tebe, mislila sam da smo drugarice. Peja mi je rekao da ti ne verujem ništa, jer si ga pikirala i moraš da se opereš od Terze. Rekao mi je da si ušla ozarena u vešeraj i da si mu se smeškala - govorila je Čolićeva.

- Našalio sam se sa Enom jer znam zašto mi se Sofija nasmejala. Postala si  bezobrazna. Hoćeš sa mnom da igraš rijaliti? Vas dve imate sukob, nemoj mene da mešaš. Ena tvrdi da se priča po kući, ako sam samo ja rekao, kako može da se priča? - dodao je Peja.

- Više ljudi mi je reklo da znaju sve - dodala je Ena.

terza i sofija

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Niko od mene neće da se pere, ja završavam ovaj odnos. Ja sam najveći kreten što sam te povredio, Milice. Izvini. Niko od mene neće da pravi majmuna. Neće ona od mene da se pere, ja stavljam tačku ovde jer se ja ovde pitam - poručio je Terza.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading