slađa i aneli
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Aneli Ahmić ušla je u sukob sa više cimera iz rijalitija. 

Tokom žurke došlo je do žestokog sukoba između Ahmićeve sa Borislavom Borom Terzićem, koji tom prilikom nije birao reči pa je udario i na njenu ćerku Noru.

slađa i aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

U sukob umešao se i Danijel Dujković Munjez, kojeg je Aneli sinoć optužila da je zaljubljen u nju i da je konstantno napada jer ne može da je ima.

-  Muvao me je danima i šetao sa mnom. Tada je rekao Teodori da će me j*bati. Sita mi je odma rekao da je Teodori šapnuo na uvo da mu nabace mene. Uvek sam mu bila fantazija i s obzirom da je odbijen to se desilo - rekla je Aneli.

slađa i aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Nakon toga Terza je progovorio o raspravi koju su imali.

- Nikoga ne diram, uvek sam veseo i igram, ali vidim kakvi su ovi ljudi. Ne želim više da pijem, pokušavaću da izbegavam žurke i piće - rekao je Terza.

- Čovek laže, to svakog utorka radi. Priča po pušionici da mu fali Milica jer želi da se dodvori narodu. O kakvom poštovanju on priča, kad je izneo najgore stvari o njoj. Nikada se on ne bi diskvalifikovao. Nema posao, ušao prve godine, izleteo za 20 dana, potom u prošlu sezonu pa ponovo sada - nastavila je Aneli.

slađa i aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Terza se nakon toga obratio Asminu Durdžiću, nakon što je saznao koliko je besan zbog psovanja njegove ćerke od tri godine.

- Samo da se obratim mangupu koji mi preti, neka brine o svom detetu, kada budem izašao uzmi broj telefona, zovi me pa možemo da se nađemo - dodao je Terza.

slađa i aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Međutim, nije bio kraj Anelinih drama, pa je nakon sukoba sa Slađom Lazić Poršelinom stavila tačku na njihovo druženje.

- Kuma za mene misli sve najgore, to je u redu. Iskreno, šokirana sam ovim Anelinim ponašanjem, oduvek sam je gledala kao prijatelja. Drska je i bezobrazna prema drugim ljudima. Munja mi je rekao pre neki dan da me je ogovarala. Meni je ovo jako bolno što me komentariše - govorila je Slađa.

- Mislim da je dvolična. Anđela je izvređala najgore a ona i dalje priča sa njom. Uopšte nije dobar prijatelj i zaista bih prekinula sve to. Kod mene je blatila neke njene prijatelje, bahata je i bezobrazna - završila je Aneli.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading