terza i sofija
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nakon brutalne svađe koju je Aneli Ahmić imala sa Borislavom Terzićem Terzom, prilikom današnjeg gostovanja otkrila je da mu je i pored toga što joj je opsovao maloletnu ćerku i majku, najviše zamera uvrede na račun mrtvog oca.

Njena sestra Sita Ahmić nije ostala imuna na uvrede koje su upućene Aneli, pa se oglasila putem storija na svom Instagram profilu i poručila da se ne oseća dobro, te da će to rešiti na svoj način.

Aneli

Foto: Printscreen/instagram/twitter

 

Ahmićeva je u  prethodnoj sezoni pratila rijaliti i koordinirala sa advokatima i pisala tužbe svakome ko je vređao njenu sestru Aneli. Po svemu sudeći ovom stavkom će se posebno pozabaviti, s obzirom na to da se tiče i nje same, te da se neće smiriti dok Terzu ne vidi iza rešetaka.

– Ovo jedva mogu i da napišem, jedva sam skupila snage, psovao nam je mrtvog oca. To se ne prašta i ne zaboravlja, ni danas, a ni bilo kada – napisala je Sita, pa dodala:

– To je jedna posebna tačka koju ćemo da rešimo. Odakle je došla, ponosno je došla, a ponosno će se i vratiti. Hvala vam ljudi na velikoj podršci, ne zamerite, ako ćete iskreno, nisam dobro pa zato ne stižem da vam se javim.

slađa i aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Podsetimo, povodom Aneline i Terzine svađe oglasio se čak i Asmin Durdžić.

Naglasio je da mala Nora, uprkos njegovom odnosu sa njenom majkom, ima oca koji će je uvek zaštiti od svega.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading